Několik rad

27.06.2008 21:41


Když se poprvé přihlásíte na BiteFight, pořádně se rozkoukejte. Cílem hry je boj proti vlkodlaků proti upírům(popřípadě naopak). A ty, pokud jsi začátečník, se drž těchto věcí:

1) SCHOPNOSTI: Co nejrychleji si vylepši své schopnosti trénuj se, vylepšuj dovednosti.

2) SKRÝŠ: vylepšuj si vlastní skrýš, zvyšuje Ti obranu.

3) MĚSTO: Choď do města, pracovat na hřbitov, zde si vyděláš nějaké zlato, pro další zlepšení charakteru nebo skrýše.

4) OBCHODNÍK: obchodníka si můžeš koupit zbraně atd, které potom můžeš "měnit" za lepší, tyhle věci ti taky hodně pomáhají při nečekaném napadení nepřítelem.

5) LOV VLKODLAKŮ: Na lovu, můžeš lovit buď vlkodlaky, nebo lidi. Silnějšího vlkodlaka můžeš klidně skolit, pokud jsi lepší nebo máš kliku, stejně tak není pravidlem, že vždycky přemůžeš slabšího protivníka ...

6) LOV LIDÍ: je velice jednoduchý, stačí kliknout na "lov" a lov lidí. Vybereš si jakou dobu chceš být na lovu.....

7) ZPRÁVY: Zde ti chodí veškeré informace, které se tě týkají. Kolik jsi toho ulovil, lovem lidí nebo vlkodlaků, kolik jsis vydělal na hřbitově, nebo i to, kdo tě napadl, a koho jsi napadl ty - výsledky bojů s podrobným popisem. Když Ti přijde zpráva, tato kolonka ti svítí.

8) PREMIUM: Je placené. Získáš více možností a máš mnoho výhod. Premium SMSkou stojí 50Kč a je to na 20 dní + nějaké drahokamy. Ovšem nemám s tím osobní zkušenost..

9) HIGHSCORE: Tak zde jsou zobrazeny výsledky vlkodlaků a upírůV highscore vidíš jen nejlepších 1000 hráčů. Ze začátku se tam neuvidíš, ale to se brzo změní jestli budeš makat;-)))

10) KLAN: Můžeš si založit vlastní klan (ale to bychom Ti zatím nedoporučovali) nebo se můžeš zkusit k někomu přidat. v případě zájmu, se přihlašte - jako upír- do hry, a tam ve vyhledávači někoho najdeš , a podej si přihlášku...

11) ĎÁBELSKÉ KAMENY: S tímhle taktéž nemám zkušenost, ale dá se to normálně nakupovat přes SMSky myslím zároveň s prémiem. Je to jen jako doplněk pro koupi některých zbraní atd které nejde koupit jen se zlatem.

A POZOR!!! Nyní jsou zavedeny nové možnosti hry.

12) HOSPODA: V hospodě ti může dát hostinský na výběr ze třech druhů úkolů. Lehký, střední, těžký. Všechny jsou rozděleny na několik částí. Lehký úkol má cca 2 části, střední asi 4 části a těžký až 6 částí. Za splnění úkolu jsou celkem velké částky, pohybující se kolem 11 - 20.000.. i víc...

13) JESKYNĚ: Tak tady většinou plníš své úkoly - zabíjet démony a jiné stvůry, které ohrožují vás i město. Rozlišuje se na krátkou, střední a dlouhou.. To už snad pochopíte ;-)

14) TRŽIŠTĚ: Na tržišti můžeš prodávat své předměty, které už nepotřebuješ nebo sis koupil lepší.. zbraně, helmice, elixíry apod. Ale je tady taková finta. Pokud jsi v klanu a nemáš peníze, dá se to využít. Po dohodě s někým, kdo má peníze.. Koupíš si třeba zbraň za 8.000 (u jakéhokoli zboží máš nejnižší a nejvyšší možnou částku k nabídnutí. Tzn. když koupíš třeba předmět za těch 8.000, můžeš ho prodat za nejmíň 4.500 nebo za nejvíc 15.000) Když se s někým domluvíš, vyděláš tak peníze, protože ty koupíš zbraň za 8.000, a on si ji od tebe koupí na tržišti za těch 15.000, vyděláš na tom 7.000. A to už jde ne..

15) KNIHOVNA: V knihovně si můžeš nechat za určitou částku třeba změnit své jméno, nebo udělat nové.


16) DOVOLENÁ: To znamená, že pokud si vezmeš dovolenou, můžeš se na svůj profil BF (BiteFight) kdykoli přihlásit, ALE - nemůžeš lovit, nemůžeš si ani přečíst zprávy. Ale za to tě nemůže nikdo napadnout. Tzn je to dobrý když jedeš na delší dobu pryč a nemá se kdo o tvůj profil postarat. Nebo, když máš hodně málo životní energie, tímhle se nabiješ rychleji. Jenže dovolenou nemůžeš zrušit ze méně než uplynulé 3 dny. a nemůžeš ji mít více než 30 dní.

 


17) TIPY: tip na závěr - vydělávat nebo lovit můžete i když jste odhlášení, takže když si večer než půjdete spát dáte např. 8 hodin na hřbitově, čas se bude odpočítávat, ikdyž budete odhlášení. - Neuchovávej u sebe delší dobu větší sumy zlata, protože potom Tě budou napadávat. Když u sebe nic mít nebudeš, budeš mít klid... Šetři jen jednou za čas,,,

18) POZOOOR: HRA SE ODEHRÁVÁ V REÁLNÉM ČASE!!!

!!!UPOZORNĚNÍ PRO UŽIVATELE TĚCHTO STRÁNEK!!!:

Porušování pravidel: Uživatelé, kteří zde budou šířit správy typu "pošlete SMS ve tvaru "GO 1xxx211" na tel. číslo 9030950" a podobně budou mít zakázán přístup na tyto stránky. Bude jim zablokovaná IP adresa. Tyto SMS jsou z velké části podvody a to se netoleruje.

 

Zdroj www.rogg-bestie.estranky.cz/


Vyhledávání

Novinky

12.08.2008 12:21

Turnaj se nekoná

Někteří jste si toho všimli, někteří možná ne, ale avízovaný prázdninový turnaj se nekoná. Důvod je...
12.08.2008 12:20

Podvodné zprávy

Přeji všem hráčům hezký den, Chci Vás tímto upozornit na fakt, že se objevil nový typ podvodné...
12.08.2008 12:19

Jak komunikovat s GO MaximusD

Předem svého textu chci upozornit na následující fakt. Sice to již zde bylo řečeno mnohokrát, ale...
12.08.2008 12:18

Co nového na tržišti

"Po zakoupení předmětu na tržišti ho již nebude možne znovu prodat, leda u obchodníka za výrazně...
12.08.2008 12:17

Nový GO

Naším novým GameOperatorem pro Server 1 je MaximusD seznam všech GO najdete na...

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode