"Banovní"slovníček

11.07.2008 19:51

Dostali jste BAN a nevíte proč? Krátky slovníček vašich hříchů sestavený proto, aby si naši GO ruce neupsali a mohli se věnovat konstruktivnějším věcem.

MULTIUSING - je to velmi známá záležitost, dva a více účtů na jednom serveru. Multiusing dostanete také pokud s někým sdílíte jeden účet nebo pokud jste nenahlásili sdílení IP (např. hraní ze školy, paří celá rodina apod.)

MESSAGE - pošlete interní zprávu (PM) a píšete někomu co nemáte? Prohřešili jste se tím nějak vůči pravidlům hry? Vydírali jste? Vyhrožovali jste někomu? Propagovali jste cokoli, co je proti zákonům a morálce? Je nám jedno, jestli věříte, že by si měl svět vyholi hlavy nebo že by zanikl bez vaší oblíbené drogy – namáte právo tady něco takového šířit, a ani nebudete.

BUILDING – Když už si dáváme pozor na vyjadřování, proč by volba vašeho NICKU (uživatelského jména) měla zůstat stranou? Tuto věcnou cenu vyhráváte za urážlivé a vulgární nicky i za urážlivé, či jinak nevhodné texty a obrázky v popisu postavy (charakteristice).

ALLIANZ – Mistr klanu je vždy zodpovědný za celý svůj klan, včetně popisů a odkazů. Jestli jste si vzpoměli, že si dáte do klanového popisu známé vyznakované gesto se vztyčeným prostředníkem nebo něco podobného, zase na to rychle zapomeňte. To samé platí pro vulgární výroky, obrázky a pod. Tomuto pravidlu podléhají i název, popis a značka klanu.

BASHING - agrese přesně dle pravidel hry. NE, nezajímá nás, co vám udělal. NE, je nám jedno že si to nepamatuje. NE, nebereme ohled na to, že jste si šetřili na nové brnění a on vám vzal poslední zlaťáky nebo že byl na vás sprostý. Měli jste to ohlásit GO a ne si hrát na soudce Lynche. Pro vaši útěchu, napadený musí pustit GO (Game Operátor) do své schránky přijatých zpráv, aby se o důkazech přesvědčil sám, takže je velmi nepravděpodobné, že by vás podle tohoto postupu někdo zabanoval neprávem.

BUG-USING – jakékoliv zneužívání bugu (chyby) hry, včetně psaní kilometrových charakteristik - vážne si myslíte, že na to nikdo nepřijde?

STEALING - (krádež). Nejčastěji se jedná o účet. Rádi bychom vás upozornili, že v současné době se díky novému admin tool nedají vracet účty a proto je jakýkoli účet prokazatelně ukradený rovnou zabanovaný. Nepočítejte s jeho vrácením.

odbočka: všem, kdo poskytli heslo podvodníkům – nevíme, co vám kdo slibuje, ale jestli věříte tomu, že vám správce hry nabídne něco proti pravidlům, asi jste spadli z jahody na znak. Kameny zdarma? Kameny za směšnou cenu? Dostanete ban pokud teď hned neřeknete heslo? Povětšinou se sami snažíte porušit pravidla hry, nehledě nato, že poskytnutí hesla někomu jinému než GO je multiusing. Pokud si chcete být jistí, napište GO, že mu dáváte souhlas se změnou hesla a heslo nedávejte nikomu.

DECEPTION - jakýkoliv podvod. Napsat „ahoj, já jsem GO Tenaten, dej mi svoje heslo a ja ti aktivuju Pána stínů zdarma," je nejenom IQ testem pro každého hráče, ale i vydávání se za někoho, kým nejste a proto pápá lálá. To samé platí, když napíšete GO „ahoj, já jsem hráč Tenaten a nějaký blbec mi ukradl účet“ a přitom jste Henonententy a pokoušíte se spáchat předchozí porušení pravidel. GO si pak může dát Ententyky, za co vás zabanuje.

Odbočka: Pokud se s někým takovým setkáte, správným řešením není napsat to na fórum. Správným řešením je: a) nemazat zprávy od podvodníka, okamžitě kontaktovat GO vašeho serveru, není-li přidělen, nebo je-li na dovolené, SGO nebo GA a popsat mu o co jde b) dát mu souhlas se změnou hesla, aby si to mohl zkontrolovat), c) POTOM to hodit na fórum.

SELLING - jasné jako facka. Je to za prodej účtu, časti účtu, vybavení a nevím čeho všeho ještě. Zaregistrováním (a mimo to každým přihlášením) souhlasíte se všeobecnými obchodními podmínkami, které zahrnují i to, že se nebudete obohacovat na duchovním vlastnictví GameForge.


PUSHING – tohle vyznamenání dostanete v okamžiku, kdy budete rozhazovat své kousátko (kousací odkaz) jinde, než je vyslovně povoleno v sekci „přehled“

Vyhledávání

Novinky

12.08.2008 12:21

Turnaj se nekoná

Někteří jste si toho všimli, někteří možná ne, ale avízovaný prázdninový turnaj se nekoná. Důvod je...
12.08.2008 12:20

Podvodné zprávy

Přeji všem hráčům hezký den, Chci Vás tímto upozornit na fakt, že se objevil nový typ podvodné...
12.08.2008 12:19

Jak komunikovat s GO MaximusD

Předem svého textu chci upozornit na následující fakt. Sice to již zde bylo řečeno mnohokrát, ale...
12.08.2008 12:18

Co nového na tržišti

"Po zakoupení předmětu na tržišti ho již nebude možne znovu prodat, leda u obchodníka za výrazně...
12.08.2008 12:17

Nový GO

Naším novým GameOperatorem pro Server 1 je MaximusD seznam všech GO najdete na...

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode